Oppskrifter

mandag 3. januar 2011

Rosenkål - blanding

Rosenkål er en grønsak jeg sjelden bruker alene, sammen med bacon og sopp derimot er det et fantastisk tilbehør til retter som kalkun,  vilt og lammestek. fremgangsmåten er enkel og resultatet kjempegodt.

Rosenkål (frisk eller frosset) kokes til knapt møre.  Hell av vannet og del rosenkålen i to



Sopp deles i 4 -jeg brukte sjampinjong og aromasopp denne gangen.  Stek til har en lett og fin farge


Baconterninger surres til fin farge det og.


Bland alle 3 sammen -ha i en god klatt med smør og la det surre på svak varme i 5-6 minutter så smakene blander seg.

4 kommentarer:

  1. Det er en utrolig bra sammensetning av smaker!!

    SvarSlett
  2. Hei! Jeg har surfet internett etter info om lavkarbo. Kom over denne bloggen. Jeg skal være flinkere å holde meg til sunn mat nå, og syns du hadde mange fine innlegg som jeg vil prøve ut! Du er så flink til å forklare og legge ved bilder. Syns det er så vanskelig å være kreativ når det gjelder middag jeg...;) Får jeg lov å legge deg til på blogg-lista mi?
    Hilsen Silvia, en småbarnsmor som vil prøve å variere maten litt;) hehe...

    SvarSlett
  3. Takk for det, Silvia.
    Koselig at bloggen er til hjelp. Og klart du kan legge meg til på blogglisten din -det er bare hyggelig. Lykke til med kosten og variasjonene:)

    SvarSlett
  4. nettopp laget dette-hadde i 3 slag sopp.kjempe digg!!
    tusen takk for oppskrift å flott blogg;)
    -ellen-

    SvarSlett