Oppskrifter

onsdag 16. mars 2011

Kyllingfilet med kokosmelk og tomat

Kyllingfilet har jeg en del av i frysen og fant ut at jeg måtte finne noen nye måter å tilberede de på.  På din mat fant jeg en oppskrift -som jeg selvfølgelig måtte endre en del på - tomt for en del fra oppskriften, men også den innebygde trangen til endre oppskrifter;)  Uansett det er altid greit med en base å begynne med.  Utgangspunktet finner du her m og min versjon kommer her- man

6-7 kyllingfileter
2 løk
1 paprika
1 bunt brokkoli
1 ss pesto
1 boks hakkede tomater
1 boks kokosmelk
1/4 ts chilipulver

Brun kyllingfiletene, Skjær opp paprika, kutt løk i båter, del brokkoli i passe buketter.
Legg alt i e  ildfast form.


 Bland sammen kokosmelk og tomatboksen -og ha i en god ss pesto - Hell det over formen med kyllingen og la det hele ¨steke v 225 grader i 30-35 min.


Jeg vil tro hvitløk ville gi en ekstra piff på smaken, men i dag ble det laget etter hva som var på kjøkkenet og hvitløk var jeg tom for.


Skikkelig god kyllingform,  utrolig fort og lett å lage - så denne skal jeg prøve i forskjellige varianter senere også. 

1 kommentar:

  1. Denne retten ble kjempegod. Toppet med koriander som i originaloppskriften, samt cashewnøtter. Digg:-)

    SvarSlett