Jeg har hatt 5 ferdige sommerkoteletter liggende i kjøleskapet et par dager og det var på tide å få brukt de. Virker ikke soim noen er fristet på gjenoppvarmete koteletter så noe må gjøres.
Jeg kutter de enkelt opp i terninger før de og kuttet purre legges i en stor rund silkionform.
Ost drysses over.
Deretter mikser jeg sammen ti egg som helles over det hele og blades ned i innholdet i formen. Stekes midt i oven på 200 grader i 15 - 20min
En stor og grei omelett, kan deles i biter og oppbevares i kjøleskapet.
Tidligere har jeg postet oppskrift på pai , dette er ganske likt, men her er det kun egg som er over fyllet. Det blir litt mindre mat i en slik omelett som dette, men er like god. Lett å ta til om en har noen stykker liggende i kjøleskapet.
Takker for mange flotte oppskrifter.
SvarSlettHer er en oppskrift på Ostesuffle for 1 pers.
2 egg
2 ss soyafløte (har laktoseintoleranse)
100 gr jarlsberg
1 ss smør
Salt og pepper etter smak
6 biter bacon
Skill eggene, pisk plommene, salt og pepper sammen med fløten, stivpisk eggehvitene og skjær de inn i røren. Ha i revet jarlsbergost ha i liten ildfast form, stekes 200 grader i ca 15 min, til den er gylden på toppen, serveres straks med sprøstekt bacon.
Spennede, denne vil jeg prøve når dagene blir normale igjen ;)
SvarSlett