Oppskrifter

tirsdag 3. august 2010

Stekt makrell

Når man har besøk må man prøve å diske opp med sommerspesialiteter fra landsdelen. 
Så etter en tur ut til sjøen tok vi turen innom fiskedisken på Ica  og kjøpte  makrell eller pir som små makrell kalles.  Line var kjempefornøyd med innkjøpet ettersom stekt makrell sto høyt på ønskelisten hennes.


Vel hjemme igjen var det å rense og filetere fisken, og så sette i gang å steke.  Varm panne masse smør og null panering.

Tilbehøret til fisken er rømmesalat - rømme splenda/sukrin og litt sitron eller lime smakes til.  I dag brukte jeg hjertebladsalat.  Dele salaten i passende biter og bland den med rømmen til allt er godt blandet. 


Stekt makrell, rømmssalat og en ekstra klatt med smør og en har en god og riktig lavkarbomiddag på alle måter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar