Oppskrifter

mandag 27. desember 2010

Eggsalat

Hver jul er det et par ting som er et must til alt det gode pålegget.  En av disse tingene er en egge-salat.
jeg koker 7 egg -det som går i eggekokeren min ;) de kokte eggene avkjøles, skrelles og males sammen i en liten foodprosessor.  Finhakket vår løk tilsettes -jeg elsker smaken av vår løk så jeg har iallefall 4 stk-  Deretter blandes det hele sammen med majones til passe konsistens.




Fantastisk tilbehør til julepålegger - aldri er det vel enklere med en lavkarbo frokost som i disse dager :

7 kommentarer:

  1. ja eggesalat er nydelig. kjempegodt til pølser eller laks :)

    SvarSlett
  2. denne så god ut så den må prøves,har vært inne og lest en del på bloggen din, jeg begynner på lav karbo nå 3 januar og det ser jeg virkelig frem til.

    SvarSlett
  3. Spennede med omlegging av kost- nytt år nye muligheter - har samlet meg opp masse rester gjennom julen nå på mat som er fin lavkarbo mat - pakket i porsjons pakker og frøset -lett å ty til til lunsjer og annet. Skal bli godt komme i normal gjenge igjen

    SvarSlett
  4. Søren å flink du er...er du dattra mi.

    SvarSlett
  5. Takk anonym ;) hehe dattra di er jeg ikke ;)

    SvarSlett
  6. Denne eggesalaten har jeg prøvd, men blandet den ikke så godt, men gud så god!!!!!Denne har leg lagt inn på siden min og linket til bloggen din-!

    SvarSlett