Oppskrifter

lørdag 4. desember 2010

Julekonfekt

Dette er en gammel traver fra tidligere her men i litt mer "julete" kledning

100 gram cocosa smeltes i vannbad
100 gram mørk sjokolade smeltet
70 gr hakkete nøtter -valgfri etter smak ( men vær obs på karboinnholdet)
2 ss kokosmasse
1 ss kaffe

Jeg kjøpte en pose med julemiks for å få litt forskjellige nøttesmaker - 15 karbohydrater pr 100 gram


 Bland sammen sjokolade, cocosa og nøtter og ha det i små konfektformer.  Jeg prøvde helle blandingen i formene, dette resulterte i litt ujevnn fordeling av nøttene så jeg gik over til fordele med skje.



Sett kjølig til stivnet og oppbevar det kaldt -gjerne i frysen.

1 kommentar:

  1. nam nam perfekt blanding av gode smaker :-D I den nøtteposen var det en god blanding!!

    SvarSlett