Oppskrifter

torsdag 10. juni 2010

Nok en milepel nådd

DA jeg for 4 år siden  fant ut at nå måtte jeg for alvor ta fatt på kiloene ellers ville det bære helt galt avsted,  hadde jeg en bmi på 35,1 -sterkt overvektig eller fedme klasse II  som det også  kalles.

Jeg meldte meg inn i Vektklubben og tok fatt med godt mot -spiste lite og ofte, skrev dagbok leste ekspertenes uttaleleser og ble ettervert aktiv på forumet.  Vekten flyttet seg bittelitt nedover for den snudde og kravlet oppover igjen -dagboken var der og kunne ikke avsløre hva som var galt.
Jeg fulgte alle de råd som skulle følges.
Nesten 3,5 år holdt jeg ut der -mye pga forumet og de jeg kom i kontakt med der, men heldigvis finnes det andre steder å holde kontakt også, så adresser ble utvekslet og vk lagt bak meg.

Men hva nå???

Vekten var et like stort problem -dvs det var 1,4 kg mindre men det velter ikke noe lass eller gir ny garderobe.
Utover sensommeren og tidlig høst i fjor begynte jeg snuse litt på lavkarbo -begynte forsiktig med lite kunnskap og light  utgave og 3 små kilo forsvant før jeg i oktober med Line som mentor hev meg ut i eventyret ......... og sakte men sikkert sklir det av noen kilo til.
Blogging startet jeg med på nyåret -og da jeg ganske så snart begynte legge inn litt matoppskrifter fant jeg ut at det og hjalp meg til holde fokus.
Fett var noe jeg har slitt med å få inn i kosten -det strider jo mot alt vi har lært,  men jeg ser det har en misjon.
Underveis i dette eventyret har jeg krysset noen grenser - hoppet fra et ti tall til det under - måttet kjøpe nye bukser, bher , topper -ja selv skoene er blitt større, men den største seieren kom denne uken da jeg krysset grensen på 30 i bm og landet på 29,9  -ikke lenger sterkt overvektig men  bare  overvektig.........16,1 kilo totalt er borte -14,7 av de med lavkarbo og det bare  siden oktober.  Og jeg som ikke går fort ned engang. 

Så nå er det bare å jobbe videre -kose seg med fettet i sommervarmen og stile mot 25 tallet på bmi skalen.


5 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye. Det er en kjempe milepel å komme under 30. Jeg var der en gang i 2005, men spratt fort opp igjen. Men der var ikke på lavkarbo. Så her blir det ikke noe sprett opp igjen nei.

  Igjen, kjempe bra jobba og gratulerer så mye.

  SvarSlett
 2. Gratulerer !!!- så inspirerende å lese, og nok en gang takk for oppskriftene du rundhåndet deler med oss.

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Dette var hyggelig lesning. ♥lavkarbo♥

  SvarSlett
 4. Takker , takker - det beste er jo at det føles ikke som slanking i det hele tatt. Lavkarbo er topp ja :)

  SvarSlett