Oppskrifter

søndag 6. juni 2010

Tibehør til grillmat .....

Ofte når vi griller pleier jeg lage pakker med tilbehør - det kan være en til hver eller bare felles.  I går havnet vi hos venner og mye av "tilbehør"som var handlet inn  havnet med der, derfor var det heller begrenset utvalg i dag.  Iallefall av det jeg egentlig ville ha.  Det får komme en annen gang.  Det som havnet i pakken i dag var

Brokkoli
Løk
Paprika(rød )
Asparges
litt salt og smør

Her som med annet jeg har i folie, bruker jeg  bakepair inni folien.
Fikk forresten et lite tips om noe som kan brukes som jeg skal teste og komme tilbake til (holde spenning oppe her ;))
Brokkolien blir delt, løk og paprika i skiver og asparges bare knekt av den nederste delen - litt salt og noe smør over. Pakkes sammen og ligger på grillen og godgjør seg mens maten grilles . I dag var det nakkekoteletter.
Fikk en telefon oppi hele grillseansen så jeg måtte be mannen som egentlig holdt på med annet om passe maten -han glemte pakken -eller som han sa -ingen sa noe om den ......... dermed ble nederste laget eh .... godt stekt !!! helt typisk egentlig når en er sent ute og har litt knapt med tid før vi skal  videre på neste ting i programmet.


Bortsett fra nederste laget var det brukbart - en fort og grei måte å få diverse  tilbehør med forskjellig smak, bare huske på å ikke la det ligge forlenge ;)


Restene ble forresten en utmerket kvelds - en halv kotelett kuttet i terninger -grønnsakene delt opp blandet sammen og varmet i mikroen med en god klatt smør over.  Tror det ble redningen min mot diverse lyster som har ridd meg i kveld.  

4 kommentarer:

 1. Er det da man sier typisk mannfolk?

  SvarSlett
 2. Mmmmm gode ider -tusen hjertelig for at du deler!

  SvarSlett
 3. hei. du har veldig mye bra i bloggen din og jeg lurte på om du hadde mulighet til å ta kontakt med meg på mail? linda_olsen1986@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Hei, jeg har sendt deg en liten mail

  SvarSlett