Oppskrifter

onsdag 26. mai 2010

Skikkelig god sjokolade

På en rask tur innom meny idag snublet jeg over en sjokolade som skulle være så sunn og uten sukker.  Sjokoladeprinsen et den -det er to typer en med og en uten sukker, Den uten sukker har 12,8 karbohydrater og polyalkoholer 10,4 med andre ord bare 2,4 reelle karbohydrater pr 100 gram og sjokoladen er på 50 gram. Sjokoladen er og tilsatt vitaminer kalsium og magnesium i følge vare deklarasjnen   Den smaker til forveksling lik vanlig melkesjokolade.  Godt det er et stykke til meny herfra ;) kunne blitt en farlig liten sak i hylla ved kassen den der.
5 kommentarer:

 1. Ja, denne er god altså. Men jeg er litt skuffa over at det er blitt brukt maltitol som søtning. Da sjokoladen var under utvikling (var det ikke i forbindelse med skaperen?) var det jo snakk om Yaconsirup eller noe annet som er naturlig. Yaconsirup er jo ikke lovlig som næringsmiddel ennå, men det MÅ da finnes noe annet enn maltitol. Sukrin for eksempel...

  Men åååhh god god god! Det er godt den kommer i små pakker, og ikke er så lett tilgjengelig overalt ja ;)

  SvarSlett
 2. Sikker på du har lest riktig ang karbohydrater? Sniken lister nemlig opp karbo/fett/protein per 25gram IKKE per 100 slik man egentlig skal.

  Jeg er bare ingen fan av ham. Les gjerne http://verosgalematverden.wordpress.com/send-e-post-til-sjokoladeprinsen/

  SvarSlett
 3. Nei det er jeg ikke sikker på - når du skriver det slik ;) det må jeg sjekke neste gang jeg er i en meny butikk .hi hi fikk faktisk lyst sette meg i bilen og oppsøke en for å sjekke nå ;)
  Takk for tipset

  SvarSlett
 4. Denne må jeg prøve, men en ting jeg lurer på, er hvor jeg får kjøpt Cocosa. Finner det ingen steder jeg...

  SvarSlett
 5. Helsekost butikkene skal ha det -sett der ?

  SvarSlett