I dag har jeg prøvd en ny konfektvariant med cocosa.
75 gram mørk sjokolade
75 gram lys sjokolade
50 gram peanøttsmør -fant en organisk type med 9 gram karbohydrat
200 gram Cocosa
Smeltet cocosa og sjokolade -hver for seg - i vannbad. Blandet mykt peanøttsmør inn i sjokoladen for det ble blandet godt sammen med cocosa.
I papirkledd form til stivning før hele platen deles i passe små biter -1,5-2 x1,5-2 cm
Husk oppbevar i kjøleskap,
Også denne varianten er god, men det ble litt for mye lys sjokolade og litt mer mektig /kvalmende for min smak - på en annen side ......... Lettere å holde seg til en da ?
Jeg laga denne idag. Brukte 1 plate 70% og 1/2 plate 86% sjokolade. Brukte et annet økologisk peanøttsmør, det hadde litt høyere karboinnhold. Syntes 200 g cocosa virka litt mye, de ble litt klissete, tror jeg skal ha i litt mindre neste gang. Men ellers smakte de kjempegodt. :-)
SvarSlett.....mandelsmør finnes på meny...smaker supert og inneholder kun 2 gr karbo:-)
SvarSlettnammenamminomm!
SvarSlett