Oppskrifter

onsdag 19. mai 2010

Lena Beatrice's te-kaker

I dag var tydeligvis dagen kommet da jeg endelig skulle prøve Lena Beatrice sine te-kaker .  Jeg har jo tenkt på å lage de sååå mange ganger men aldri helt kommet forbi solsikkebrødet .  I morges var det som var igjen av solskikkebrødet lett pelset sådet fristet ikke -og jeg VILLE ha brød til frokost.  Dermed ble det te-kakene.  Jeg hadde ikke så mye kli igjen så jeg hadde litt linfrø oppi deigen for å spe på, men fortsatt var den ganske flytende så det ble knappe to spiseskjeer med solsikkemel også. Ikke hadde jeg pofiber heller så jeg brukte fiberhusk.   Ikke vet jeg om deigen da ble for tykk heller.  Lena sier røren skal flyte ut litt, det gjorde ikke denne.Steker ved ca 170 grader og mine te-kaker er ferdig etter 17 minutter.


Mine te-kaker har nok vært adskillig fastere i deigen/røren enn Lena sine -ser det på utseende, men de var skikkelig gode - så blir langt fra siste gangen de bakes. Likte grovheten mine fikk også.

3 kommentarer:

 1. Jeg må bake i kveld. Kan du skrive oppskriften slik du lagde den?

  SvarSlett
 2. slump jenta mi, slump

  Men hadde 3 egg litt under halv boks philadelpia ost, 1/2 dl creme fraiche to ss linfrø en god ss solsikke frø og resten med kli -dvs begynte jo med kliet men gikk tom ;) blandet bare sammen alt og satte det i 6 "klatter" på bakepapir :)

  SvarSlett
 3. Og 1 ss fiberusk hadde jeg og -pluss bitelitt salt -en klype. og en knapp halv tskje m bakepulver

  SvarSlett