Oppskrifter

fredag 11. februar 2011

Albansk suppe fra Lchf-bloggen.

Det har vært en knapp uke nå som har vært temmelig hektisk -på en merkelig måte.  Samtidig har jeg ikke vært helt i toppform så mat har blitt skjøvet i bakgrunnen og mange lettvindte løsninger -som ikke nødvendigvis har vært så bra har florert.  Blogging har og vært skjøvet langt bak i tankene, og jeg har følt meg temmelig uinspirert noen dager.

Heldigvis er slike tilstander forbigående og jeg føler ting faller på plass igjen. 
I går ettermiddag var jeg i gang igjen med ordentlige måltider og det første jeg  gjorde var å teste ut en av rettene til  Frida på LCHF bloggen .  Nærmere bestemt Albansk suppegryte med kjøtt og purreog oppskriften finner du her
Dette var en lettvindt og grei suppe -fort å gjøre klar og så bare la den godgjøre seg i ovnen.  Og smaken var bare fantsastisk - midt i blinken for en som elsker purre.  Eneste innvending som kom på retten her var at det ikke var noe rester igjen på kvelden da sønnen var på sin vanlige snokepåkjøkkenet-tur.  Kan virkelig anbefales videre.  

Koker i ovnen
Klar på tallerken -skikkelig god suppe

3 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen i inspirasjonen!! Alltid bra når den kommer tilbake og den suppa ser bare fantastisk ut!!! Ønsker deg en god helg!!

  SvarSlett
 2. Godt å høre at form og inspirasjon kommer snikende tilbake. Og artig å se at suppa falt i smak. God helg til deg Makronella :)

  SvarSlett
 3. Ja, det er godt når ting faller på plass igjen :) Suppen var virkelig god, la den inn her hos meg også for å ha kontroll på den til senere bruk ;)
  OG for spre den om jeg skulle ha noen lesere du, Frida ikke har ;)

  God helg til dere begge to :)

  SvarSlett