Etter fiskebutikken hadde jeg en tur via innvandrer butikken "min " og der fikk jeg blandt annet hel sellerirot -og noen fantastisk vårløk, så disse ble innlemmet i middags planene.
Torsken legges i kokende vann- ha gjerne noen dråper edikk i vannet, dette gjør fisken ekstra hvit i kjøttet - gi det hele et oppkok og trekk deretter gryten til side for videre trekking i 5-6 minutter
Sellerirotmos har vist seg å være godt til fisk tidligere, så det ble laget.
Sellerien koker i fløte, moses m stavmikser når mør. |
Siste, og som prikken over " i'en " er eggesmør. Hardkok 4 egg, og del de i små terninger - smelt smør og bland egg og finhakket persille i det smeltete smøret og bland det forsiktig.
Eggene og vårløken gir farge til et ellers "hvitt" måltid - Fantastiske smaker sammen |
Dette så fantastiskt godt ut!
SvarSlettOooohh! NAM! Jeg har heller ikke spist sprengt torsk på evigheter. Sikkert flere år siden sist. Skjønner ikke hvorfor. Og nå har jeg fått et spark i baken, for dette ble jeg sulten av å lese-
SvarSlettJaggu var ikke den torsken sprengt i filler!!!!!!1111
SvarSletther må du ha brukt granatkaster, noe så sprengt er det lenge siden jeg har sett
SvarSlett