Oppskrifter

lørdag 5. februar 2011

Tyrkisk youghurt

Mulig jeg er treg - mest sannsynlig.........

Yoghurt har jeg ikke spist siden jeg begynte på lavkarbo -joda jeg har lest Tyrkisk youghurt anbefalt i manfoldige blogger og forum, men jeg har liksom oversett det litt - har tenkt litt på vanlig naturell yoghurt og bare ..... eh nei takk.


Så i begynnelsen av uken fisket jeg plutselig med meg en boks -gikk hjem og hentet noen bringebær fra frysen og var spent på hva hvordan dette ble

Ble litt forbauset over konsistensen på denne yoghurten - nesten som is -eller fromasj
Litt hard tining på bringebærene, men pytt ......
Største forbauselsen kom da jeg smakte -for en smak, bare helt utrolig - Så god at den får et innlegg med innrømmelse av min treghet til smake - og jeg som ikke er kresen på nye smaker i det hele tatt -bare på den vanlige naturelle yoghurt,  mindre karber og mer fett enn tine sin er det også -og utrolig mye mer og bedre smak -etter min mening.  Ny favoritt !!

Anbefales til alle dere som heller ikke har tatt sjansen på denne enda -om det er noen flere enn meg da ;)

11 kommentarer:

 1. Hehe. Kan bare signere denne. Kan ikke sammenlignes med den tynne kjipe naturellyoghurten til Tine. Nam!

  SvarSlett
 2. Anbefaler med litt hakkede nøtter og bare strø frossene blåbær på toppen... ... mmm, det smaker nydelig også får du litt krønsj ved siden av... Deilig !

  SvarSlett
 3. mmmmm gresk yoghurt er himmelsk! jeg har postet noen lchf pai-oppskrifter på bloggen idag om du har lyst å teste de ut :)

  SvarSlett
 4. ja der ser du, ikke så dum den :-))

  Vil man ha den litt søt kan man ha i en anelse sukrin, trenger ikke være mye.

  SvarSlett
 5. Bare må ha det, nesten hver dag til frokost med nøtter, bringe-og blåbær og masse kanel oppå. Trenger ikke noe søtt, men det er jo en smakssak.

  SvarSlett
 6. Ja den var virkelig god - og nå er det tromt ....
  Christina:
  Jeg kjøpte den på Ica Maxi - og selvfølgeliog ligger den på andre siden av byen -kiwi rema ica og coop som er i nærheten av meg har den ikke - så i morgen må jeg bare få lagt en sløyfe via ica maxi- kjøpe mer bær og -både bringebær og blåbær ;)

  SvarSlett
 7. Tyrkisk yoghurt med litt sukrinmelis, ekte vanilje, bringebær og valnøtter er HIMMELSK! :) Bra du endelig har oppdaget det da.. ;)

  Det går jo an å prøve å spørre i nærbutikken om de kan ta det inn. Egentlig synd at ikke ALLE butikker selger tyrkisk yoghurt på lik linje med div andre yoghurter.

  SvarSlett
 8. Hvordan er konsistensen når man spiser den?
  Myk som vanlig yougurt, bare litt fastere?
  for jeg er ikke så glad i fromasj-konsistens x)
  Dårlige minner fra når jeg gikk på folkehøgskole og vi fikk fromasj til dessert, ugh...

  SvarSlett
 9. Lykkehjemmet -jeg har spurt der jeg handler mest om de kunne ta den inn og de skulle vurdere det :) og jeg er helt enig -ALLE butikker burde ha den
  Helle den er myk -er ikke fromasj konsistens :)

  SvarSlett
 10. Den er helt fløyelsaktig i konsistensen. ANBEFALES!!!! :)

  SvarSlett