Oppskrifter

torsdag 4. november 2010

Lakserull

Lena Beatrice har noen skikkelig gode lakseruller og i dag har jeg prøvd meg på en slik en til frokost.

Jeg pleier ha to egg i omelett når jeg lager det, så jeg tenkte her får jeg lage flere av pannekakene. Jeg lagde 3 stykk - trenger en lunsj jeg kan ha med meg i en matboks i dag så  jeg tenkte halvannen pannekake pr måltid.

I tillegg til philadelphia ost smurte jeg på et tynt lag med pesto før laksen ble lakt på.  to med laks -siste med skinke -Forandring fryder.



Men jeg må si det er mest smak i den med laksen.  Og jeg ble solid mett etter en rull -så nå har jeg to stykk liggende i matboksen min - får se om den holder til frokost i morgen eller om den ender som en kveldskos den siste jeg lagde.

med laks
med skinke
Tror jeg skal bli flinkere å bruke disse pannekakene -det er jo egentlig bare fantasien som setter stopp for hva en kan fylle de med.

En annen ting jeg må skjerpe meg på er vanndrikking.  Tusler og fyller vannflsaken mens jeg minner dere andre på : få i dere nok vann :)

3 kommentarer:

  1. korsen lage du pannekake, skjønner ikke at man kan bli mett på så lite mat....

    SvarSlett
  2. Fremgangsmåten får du om du går inn på den blå linken i begynnelsen av innlegget. Dette er egentlig en liten omelett .smurt med ost dekket m laks og rullet sammen.
    Mett blir en -det er hekt sikkert -faktisk etter 1 år på lavkarbo er jeg fortsatt forbauset ogver hvor fort jeg blir mett mange ganger

    SvarSlett