Oppskrifter

mandag 16. august 2010

Lakse burger

I en av de større europris butikkene fant jeg for en tid tilbake noen lakse burgere i frysedisken.  Det er rent laksekjøtt malt sammen med krydder og formet som burgere, og det er derfor 0 karbohydrater. Jeg har hatt de flere ganger som middag og søndag tok jeg de siste jeg hadde i frysen.


De er utrolig fine å hive rett på grillen - bare la de ligge urørt lenge nok til at det danner seg stekeskorpe på undersiden før de snus. Søndagens stykker var halvtint da jeg hev de på grillplaten min.



Denne gang hadde jeg lettkokt brokkoli og tzatziki til.


Tror jeg må oppsøke samme europris butikk igjen og kjøpe en pakke eller to til -kjekk forandring på fisken.  en pakke inneholdfer ti burgere -Jeg er mett etter en for de er relativt kompakte i kjøttet.

5 kommentarer:

  1. Oj, dette må jeg se etter. Men hvilke Europris som er store europris da tro... aldri sett frysedisk her i byen f eks.

    Lakseburger uten noe tilsatt høres utrolig digg ut. Mye av det som selges er tross alt laks + både fyllstoffer (karbo) og melk, og de smaker jo ikke så godt som de burde!!

    SvarSlett
  2. Takk for tips!
    Jeg må også sjekke dette, men pleier ikke å gå innom europris så jeg aner ikke om de har frysedisk her omkring heller. Må se etter, for disse lakseburgerne ser virkelig gode ut :)

    SvarSlett
  3. Europrisbutikken jeg snakker om er en europris pluss butikk -aner ikke om det er flere av den typen rundt om men vil jo tro det er det

    SvarSlett
  4. Jeg fant oversikt!

    Åssiden Pluss [Buskerud]
    Åsane Pluss [Hordaland]
    Ålesund Pluss [Møre og Romsdal]
    Raglamyr Pluss [Rogaland]
    Tiller Pluss [Sør-Trøndelag]
    Fredrikstad Pluss [Østfold]
    Moss Pluss [Østfold]
    Sørlandsparken Pluss [Vest-Agder]

    Da er Åssiden nok nærmest meg men det aner jeg ikke hvor er hen... skal nok få tak i lakseburgere engang!! Det som er surt er at en av disse er nærme min far, så da får jeg be ham å teste dem!

    SvarSlett
  5. Se det ja -du brukte litt lenger tid en meg på det -takk :) klarer meg med den sit på listen jeg ;)

    SvarSlett