I dag har jeg laget en kyllingrett for første gang, som så litt spennede ut - og den falt skikkelig i smak hos familien
Til 4 personer :
6 store kyllingfileter
1 rød paprika
1 gul paprika
4 dl kremfløte
2-3 ts karry
1 ss samba olek
1- 1,5 dl mango chutney
Del kyllingfiletene i to og brun de lett før de legges i ildfast form
paprika deles i litt gode stykker og forvelles lett og strøs over kyllingen
Kremfløten piskes til tynn flytende krem før karry samba olek og mango chutney blades inn i kremen og det hele helles over kyllingen.
Stekes i ovn ved 225 grader i 20 -25 min
Familien fikk ris til, men jeg klarte meg med kokt brokkoli
.
Nydelige smaker - kan krydre den opp eller ned med chutney karry og chili - Jeg brukte 3 ts karry, familien syns det var som det burde være -selv kunne jeg klart meg med litt mindre, men selv for meg som ikke liker så stek mat var det greit nok. Blir nnok brukt flere ganger denne oppskriften.
Vi - og særlig ungene - er veldig glad i karri-kyllingretter, så denne skal prøves. Har en laktoseintolerant unge og bytter kanskje fløten ute med kokoskrem, men ellers ser dette bare lekkert ut.
SvarSlettTakk, kjekt med nye måter å bruke kyllingen på :D
SvarSlettmmmm..denne retten er bare utrolig god, tilsetter du litt hvitløk (eller mye..) blir den om mulig enda bedre! :-) Vil også bare tilføye at du har en veldig flott blogg, med mye fristende mat :-)
SvarSlettHvitløk tenkte jeg ikke på en gang - men du har rett vil sikkert gjøre susen :)
SvarSlettTakk for rosen, jeg prøver så godt jeg kan å gjøre maten fristende - merker og i perioder jeg slurver med det at småspisingen øker .......
Dette var knallgodt. Lagde det litt serkt, men det var super godt. dette blir laga fleire ganger
SvarSlettEr det ikke mye karbo i mangochutney?
SvarSlett