Oppskrifter

torsdag 11. november 2010

Panerte kyllingfileter

Nok en gang er det kyllingfilet på menyen, og jeg har laget de på en ny måte igjen.  Oppskriften fant jeg hos Line

Eneste endring jeg gjorde var at jeg brukte hele fileter og panerte de.

malt bacongull og parmesan

Serverte med blomkålmos og kokte asparges  skikkelig snadder.  Nok av variasjonsmuligheter og med denne paneringen til flere retter.


Anbefales - bare pass på å bruke baconcrisp som ikke har karbohydrater,  det er nemlig noen varianter der ute som er fremstillt med mel.

2 kommentarer:

  1. Endelig har jeg funnet en side som kan hjelpe meg med lav karbo måltider! er vanskelig å lete alene, og vite hva som er riktig, og som hjelper:)

    tar gjerne i mot MANGE flere gode tips:)

    SvarSlett
  2. Hyggelig å kunne være til inspirasjon og hjelp - lykke til :)

    SvarSlett