Oppskrifter

søndag 26. september 2010

Ribbe som septembermiddag :)

Fant ut at det kanskje snart var på tide å få ribben som har lagt i frysen ut av den og på middagsbordet - Riktignok var den holdbar til 25.12.2010 men det er da ingen grunne til lagre den enda lenger enn jeg allerede har.  
Nå var jeg ikke helt innstilt på julemat så jeg krydret den med grillkrydder og la den med svoren ned i en røhmertopf,  helte på en dl vann og satte den på 200 grader i 2 timer - Lot den deretter ligge en halvtime til (tross alt det var jo håndballkamp på tv ) 





Kraften ble kokt inn og spedd med fløte (pluss et par dråper sukkerkulør -sikkert fy fy men måtte ha noe farge på sausen ) 


Tilbehør ble blomkål brokkoli og asparges.  Ingen dum septembersøndagmiddag -og den manglet den fete ribbesmaken som tradisjonell ribbe har -OG som jeg blir uvel av, slett ikke dumt.  



2 kommentarer:

  1. Åh! Herregud! NÅ fikk jeg lyst på ribbe! Med svor og alt. Nam!

    SvarSlett
  2. Hi hi -svor ble det ikke her - likegreit sikkert, pleier spise for mye og hilser på den resten av dagen ;)

    SvarSlett