Oppskrifter

søndag 12. september 2010

Kyllingkarbonader

Det er greit å variere litt mellom kjøttdeig og kylling kjøttdeig og i dag har jeg laget karbonader av kyllingkjøttdeig.

Jeg bruker:

400 gr kyllingkjøttdeig
1/2 røld paprika
4-5 sjalottløk
ca 7 cm av en purre
1 ts kyllingkrydder (fra cemo)
2 ts pesto
1 egg


Hakker løk purre og paprika i foodprossesoren før kyllingkjøttdeigen, egg og krydder samt pestoen tilsettes.  Rører  det hele sammen og former store karbonader - pleier bli 5 gode karbonader av denne porsjonen.
de stekes på panne eller som jeg gjorde på grillen.


Serveres med soppstuing og kokt brokkoli.

2 kommentarer:

  1. Mmmm... Disse er garantert gode!

    SvarSlett
  2. Dette testet jeg idag, og det var kjempegodt, takk for oppskrift :)

    SvarSlett