Oppskrifter

tirsdag 28. september 2010

Fylt svinebiff

Jeg er så glad at rema 1000 har kommet med butikk i nærheten av oss.  Finner stadig noe kjekke ting der -som i dag da jeg fant flatbiff av svin - og det til en høyst overkommelig pris. 4 gode stykker i hver pakke.  Så et par pakker fikk bli med hjem -en til middag og en til frysen ;)


Disse biffene var ganske god tykkelse på så jeg skar en lomme i hver og fylt den med blå castello ost.  Klemte sammen biffen igjen og surret med bacon rundt.  Dette pleier jeg som regel gjøre med kyllingfilet, men går helt fint med svinekjøtt også.




Biffene brunes i godt med smør og etterstekes i ovnen, knappe 200 grader og i 20 minutter.  La hvile ca 5 min



Dagens biff fikk følge av broccoli.  Skikkelig snaddermiddag på en tirsdags ettermiddag.

4 kommentarer:

  1. Ha ha -ja jeg vet du har brukt den en gang -nå som du sier det ..... men jeg har bilder fra laaaangt tilbake med denne -så det så ....... ;)

    SvarSlett
  2. fetaost i kylling er fantastisk godt, gjerne litt krydder og! Fetaost burde jo gå an på lavkarbo vel? Ha noe rømme ved siden av eller noe om det er for lite fett.

    Altfor lenge siden jeg har laget kylling med fetaost, må huske å lage det!

    Best om du kjøper sånn stor skive og smuldrer opp selv, terninger blir for stort til å ha i kylling.

    SvarSlett
  3. JA det er utrolig godt med fetaost i også, jeg har oppskrifter der jeg har brukt fetaost med svinekjøtt -ingen dum smak det heller :

    http://mitthemmeliglivsomblogger.blogspot.com/2010/06/svin-indrefilet-med-fetaost.html

    http://mitthemmeliglivsomblogger.blogspot.com/2010/04/fylt-svinerullade.html

    SvarSlett