Oppskrifter

tirsdag 21. september 2010

Biff med spinat

I går falt jeg for fristelsen til kjøpe en stor pose med frisk spinat - men da jeg kom hjem med den,  kom tanken -Hva søren gjør jeg med dette da -eneste erfaring med spinat er barndommens spinatsuppe pluss at jeg har  hørt fra andre at det er godt ................

I dag fikk jeg med noen biffer hjem.  De ble stekt etter alle kunstens regler -3 min pr side så hvile i 5-6 min.  I hviletiden fikk godt vasket og tørket spinat surre litt i pannen sammen med en god klatt smør, da fdet begynte bli mykt helte jeg over fløte og et par skjeer med frisk revet parmesan,  lot fløten få et oppkok og tykne litt før det hele ble servert sammen med biffen.  Godt med litt nytt tilbehør og nye smaker.Har funnet noen oppskrifter på nettet som og skal prøves ut

3 kommentarer:

  1. Det så veldig veldig godt ut. Jeg elsker spinat, og det går knapt en uke uten at jeg spiser spinat i en eller annen form. Også så sunt da gitt ;)

    SvarSlett
  2. Ja det var godt -fant et par oppskrifter hos deg som jeg skal prøve ut -bla en med bacon og fløte -muligens allerede i morgen ;)

    SvarSlett
  3. Hender jeg kjøper en ferdigpizza med spinat og kylling på, den er egentlig ganske god! Så lag noe "pizza-lignende" og ha på litt strødd rundt!

    SvarSlett