Jeg er sulten -og har hatt gjentatte turer rundt om i skapene på "jakt " så fant ut at jeg måtte finne på noe.
Kokte noen egg -tok to av de og delte i biter -heller litt smeltet smør over eggene -for å liksom dynke de litt med god smak - (og fett) Deretter åpner jeg boksen med reker som jeg kjøpte i dag -skulle jo virkelig hatt ferske, men boks duger -blander avrendte reker og egg og avslutter med en "dæsj" majones. Hurtig -riktig og egg og reker sammen er faktisk veldig godt
Vet du hva? Jeg ELSKER oppskriftene dine! Makan til mye godt! Fortsett å legg ut alt detgode du lager! Jeg skal følge med!
SvarSlettLinker deg på bloggen min jeg!
Klem Linn
Hei, kom over bloggen din her. Lurte bare på hvor du får tak i ingrediensene til brødene du lager. Maler du frøene/kornet selv til mel, eller får du kjøpt det?
SvarSlettHar planer å prøve ut oppskriftene dine, for det ser veldig godt ut :-)
Hilsen Ann Helen
Alt jeg bruker fåes i vanlige butikker.
SvarSlettJeg maler solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø selv til mel. Bruker stavmikser for den fungerer best hos meg. solsikkekjerner og linfrø maler jeg mye av om gangen og oppbevarer i bokser. Sesamfrø blir såpass fuktig at jeg ikke har tatt sjansen på male opp av det og oppbevare .......... MEn det er jo fort gjort å ta en porsjon av det å male opp. Fiberhusk fåes i litt store matforretninger - står oftest sammen med glutenfrie varer,
Takk for fin kommentar til dere begge to. Supert at oppskriftene faller i smak.