Som jeg nevnte i forrige innlegg prøvde jeg meg på hvitløkbrød i ferien. Jeg tok utgangspunkt i den vanlige oppskriften men brukte malte sesamfrø som mel.
Til smaksetting brukte jeg philadelphia ost med urter og hvitløk.
Den ferdige deigen satte jeg med skjeer i to baguettlignende brød. Stekte de i drøye 20 min på 175 grader.
Selvfølgelig glemte jeg ta bilde av ferdige resultat men det ble greie (men flate) baguetter. Hvitløksmaken var ikke veldig fremtredende så jeg smurte de med hvitløksmør for bruk og noen min i ovnen igjen før servering - ikke noe problem ettersom de andres vanlige baguetter skulle stekes også. Definitivt ikke siste gang jeg lager baguetter. Og jeg skal huske å oppbevare de i papir (tørkerull? ) ikke plast pose da holder de seg lenger.
oppbevar i matpapir - da blir det ikke for tett, som ofte gjør at det blir fuktig - samtidig som det ikke tørker å blir hardt. :o) Klem fra Iren
SvarSlettJA det er sikkert og lurt - i det siste har jeg bare pakket det inn i et lett kjøkkenhåndkle -fungerer utmerket det og ;)
SvarSlett