Oppskrifter

mandag 7. mars 2011

Skinkegrateng

Jeg har en spekeskinke-lignende sak  liggende som begynner å haste å bruke opp, så nå om dagen går det mye i mat som kan ha slik skinke i seg.  Denne middagen kom i stand den dagen jeg ikke hadde  middags -ide` eller egentlig planer om noe annet enn vi har egg og skinke........ en titt i kjøleskapet og følgende varer ble fisket frem

Paprika
Purre
Brokkoli
skinke
baconost (halv boks)
egg

Skinke paprika, brokkoli og purre ble kuttet opp og blandet sammen i en bolle


Skille eggeplomme og eggehvite- Bland baconosten og eggeplommene sammen og bland dette sammen med de oppkuttete grønsakene og skinken.  


Stivpisk eggehvitene og bland det forsiktig sammen med resten -


Ha i ildfast form og stek på 200 grader til gratengen har fin farge -hos meg var den ferdig etter 20 min.  

3 kommentarer:

  1. Ser deilig ut. Og så lur måte å gjøre det på med egget, sånn at man får brukt både hvite og plommer.

    SvarSlett