Oppskrifter

fredag 1. oktober 2010

Karry-kylling

I dag har jeg laget en kyllingrett for første gang, som så litt spennede ut - og den falt skikkelig i smak hos familien

Til 4 personer :

6 store kyllingfileter
1 rød paprika
1 gul paprika
4 dl kremfløte
2-3 ts karry
1 ss samba olek
1- 1,5 dl mango chutney

Del kyllingfiletene i to og brun de lett før de legges i ildfast form


paprika deles i litt gode stykker  og forvelles lett og strøs over kyllingen
Kremfløten piskes til tynn flytende krem før karry samba olek og mango chutney blades inn i kremen og det hele helles over kyllingen.



Stekes i ovn ved 225 grader i 20 -25 min


Familien fikk ris til, men jeg klarte meg med kokt brokkoli
.

Nydelige smaker - kan krydre den opp eller ned med chutney karry og chili - Jeg brukte 3 ts karry, familien syns det var som det burde være -selv kunne jeg klart meg med litt mindre, men  selv for meg som ikke liker så stek mat var det greit nok.  Blir nnok brukt flere ganger denne oppskriften.

6 kommentarer:

  1. Vi - og særlig ungene - er veldig glad i karri-kyllingretter, så denne skal prøves. Har en laktoseintolerant unge og bytter kanskje fløten ute med kokoskrem, men ellers ser dette bare lekkert ut.

    SvarSlett
  2. Takk, kjekt med nye måter å bruke kyllingen på :D

    SvarSlett
  3. mmmm..denne retten er bare utrolig god, tilsetter du litt hvitløk (eller mye..) blir den om mulig enda bedre! :-) Vil også bare tilføye at du har en veldig flott blogg, med mye fristende mat :-)

    SvarSlett
  4. Hvitløk tenkte jeg ikke på en gang - men du har rett vil sikkert gjøre susen :)
    Takk for rosen, jeg prøver så godt jeg kan å gjøre maten fristende - merker og i perioder jeg slurver med det at småspisingen øker .......

    SvarSlett
  5. Dette var knallgodt. Lagde det litt serkt, men det var super godt. dette blir laga fleire ganger

    SvarSlett
  6. Er det ikke mye karbo i mangochutney?

    SvarSlett