Oppskrifter

onsdag 10. februar 2010

Kaos kontroll

Her er det visst tørke om dagen.  Det er mye som skjer rundt meg -det innebærer mye jobbing og omorganisering, men går forhåpentlig mot slutten og til roligere tider, men  jeg har ikke hatt så mye tid til annet - og jeg kjenner at kroppen og hue er slitent.  Forhåpentligvis en overgang:)  Lett sykdom med luftveisinfeksjoner av ymse slag har og herjet familien -alle er forsåvidt oppegående men tempoet er redusert.

I dag fikk jeg iallefall rota meg ut  i byen for å kjøpe nytt garn -kom selvfølgelig hjem med mer enn det jeg skulle ha -for de hadde jo noe som var litt morsomt til sokker da .......
Og så fikk jeg kjøpt noe smykketilbehør som jeg har vært på jakt etter lenge -pluss en ramme -husket ikke helt størrelsen jeg skulle ha den i men tok en sjanse .......og gjett hva jeg nå ikke finner -bildet som skal i rammen -har nok lagt det på en lur pass.  Jeg trenger ferie !!!

Etter vært uten backup mat i lavkarbo variant,  fikk jeg også laget opp ny omelett-pai dag  - godt å ha noe raskt i kjøleskapet. 

Solen har strålt i dag så jeg må virkelig få solbriller ut i bilen igjen - skikkelig skarpt lys -og apropos lys -deilig å se at det fortsatt er dagslys ute, klokken  er straks 17.30 og det er LYST

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar