Oppskrifter

lørdag 23. oktober 2010

Jeg er målløs ....... nesten

Det er utrolig hvordan ting kan utvikle seg. 

Jeg begynte med lavkarbo i fjor høst, syns mange oppskrifter var satt sammen av mye "sære" ingredienser som jeg hadde problem å finne, så det jeg laget postet jeg i min lille spede blogg...... de første tre fire måndene hadde jeg 15, 39 og 49 besøk ...... nå er jeg oppe i et snitt pr dag på 145 og nærmer meg 20 000 besøk totalt. 
Dette er fantastik og egentlig litt utrolig for meg. 
Jeg er blitt nevt i andre blogger.Jeg har lagt merke til at jeg er på andres blogglister etc.  Jeg har hele 33 følgere.  Jeg får utrolig mange koselige tilbakemeldinger -tusen takk til dere alle :) 

Siste uken har jeg vært på side2blogg hele to ganger, og i dag fant jeg en kommentar som satte meg litt ut :
Kari skriver :

"Namnam! Nå har jeg anbefalt bloggen din på kvinnemagasinet.com - jeg brukte bilder fra siden din, men har selvsagt ført opp hvor jeg har tatt bildene fra /hvem de tilhører. Håper det er ok!"

Ok ? Jeg skal ikke en gang prøve være beskjeden og si annet enn jeg syns det er fantastisk - tenk at det jeg gjør blir så godt mottatt av andre at de anbefaler meg videre i slike media - jeg ble forbauset og satt ut og ikke rent lite udmyk og taknemlig - stor takk og det er virkelig en stor inspirasjon for meg å fortsette både med kosten, forhåpentligvis videre vekttap og med bloggingen.

9 kommentarer:

 1. Fullt fortjent :) Jeg er en av dem som stadig er innom bloggen din, har deg på leselista på min egen blogg. Masse inspirasjon å hente her inne hos deg :)

  SvarSlett
 2. Så gøy :-) Det er kjempefortjent!!! Du har en super blogg. Følger deg på bloglovin!

  SvarSlett
 3. Vel fortjent Makronella. Jeg er glad for at du finner inspirasjon, for jeg finner også inspirasjon hos deg :)

  SvarSlett
 4. Jeg er inne her opptil flere ganger daglig for å hente inspirasjon :) Jeg legger sjelden fra meg noen kommentar, så dette blir den første ;) Men du skal iallefall vite at jeg følger deg :D

  SvarSlett
 5. Jeg surfer også innom deg hver dag, selv om jeg ikke har lagt igjen melding før;) Tror jeg oppdaget bloggen din for en måneds tid siden;) Flotte oppskrifter!

  SvarSlett
 6. Well done! Klapp deg selv godt på skulderen :-)

  Og det er SÅ bra med flere lavkarboblogger, som gjør at lavkarbo blir mer syndlig, slik at flere får prøvd!

  SvarSlett
 7. huff og huff.....ser ut som jeg prøver å forklare at lavkarbo er syndig over....haha, det skulle stå SYNLIG!! ;-)

  SvarSlett
 8. Hei! Jeg så dette innlegget først nå.

  Det er bare koselig å anbefale blogger og tipse om lenker etc. KvinneMagasinet er ikke så stort enda, men vi har kommet på lenkelisten til abc startsiden i det minste! Vi har bare holdt på i en måned også.

  Stå på videre, gode ting kan ikke blogges for ofte! Klem fra Kari.

  SvarSlett