tag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post8080772671073622675..comments2023-06-21T09:34:48.235+02:00Comments on Lavkarbo, så enkelt kan det være: Verdens beste rullekakeMakronellahttp://www.blogger.com/profile/01432340084469106907noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post-50612108531581510152010-09-26T19:55:19.967+02:002010-09-26T19:55:19.967+02:00Splenda har så lav vekt at det ikke blir så gale -...Splenda har så lav vekt at det ikke blir så gale - men jeg har nå gått over til bruke sukrin den er helt uten karbohydrater, Hvilken vaniljesaus pulvber som egentlig er den rette vet jeg ikke helt -hun jeg fikk oppskriften av brukte den til koking så derfor jeg brukte den og ;)Makronellahttps://www.blogger.com/profile/01432340084469106907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post-34712039273070744322010-09-24T21:09:56.365+02:002010-09-24T21:09:56.365+02:00Ups glemte å spørre i samme sleng, at når jeg bake...Ups glemte å spørre i samme sleng, at når jeg baker samme kake så bruker jeg vaniljesaus uten koking, det er også det de bruker om du sjekker på det søte liv, så er det virkelig den med koking en skal bruke? Trodde kanskjr at denne hadde en beisk bismak, eller er det en annen grunn med tanke på karber, eller er det kanakje mulig å erstatte pulveret med vaniljeessens eller ekstrakt eller evt. vaniljestang og putte i litt fiberhusk? Jeg bare tenker og gjetter, må virkelig prøve dette. For denne kaka er genial også til frysing:-) Jeg pleier som regel å ha en slik i fryseren og tar opp om det stikker noen innom uanmeldt og kaken er skikkelig digg halvtint, nesten litt iskake følelse:-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post-69523082842847413472010-09-24T21:04:02.230+02:002010-09-24T21:04:02.230+02:00Kan en spise splenda på lavkarbo???? Det er jo mas...Kan en spise splenda på lavkarbo???? Det er jo massevis av karber i dette eller blir det så lite av det p.g.a. sin lette vekt? Har en hel pakke stående i skapet som jeg ikke har turt å bruke ser du så er det greit blir jeg gald:-)Anonymousnoreply@blogger.com