tag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post1192572425537322268..comments2023-06-21T09:34:48.235+02:00Comments on Lavkarbo, så enkelt kan det være: Appelsinmarinert kyllingfiletMakronellahttp://www.blogger.com/profile/01432340084469106907noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post-6894637170357410402011-03-06T13:42:27.289+01:002011-03-06T13:42:27.289+01:00Sikkert litt sent svar -men bruker 175 grader på o...Sikkert litt sent svar -men bruker 175 grader på ovnen (står i teksten ) <br />Spennede med en annen måte å marinere på -Hvordan ble resultatet ??Makronellahttps://www.blogger.com/profile/01432340084469106907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post-74827635400641307082011-03-05T15:13:54.005+01:002011-03-05T15:13:54.005+01:00Tenkte jeg skulle ha dette til middag i dag :) Men...Tenkte jeg skulle ha dette til middag i dag :) Men jeg tok mere olje i og saften av 3 appelsiner. <br /><br />2 stk fedd hvitløk, og litt flere krydder :)<br /><br />Hvilken temp i stekeovnen bruker du?Rosalita2011http://www.lavkarbo.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post-30843810432917420322011-03-03T08:10:05.735+01:002011-03-03T08:10:05.735+01:00Det så kjempe lekkert ut med eller uten appelsinsm...Det så kjempe lekkert ut med eller uten appelsinsmak. Kanskje det blir mer av å marinere over natten også :-DJanickehttp://www.sunnfamilie.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post-16405591198194861092011-03-02T20:03:26.576+01:002011-03-02T20:03:26.576+01:00At jeg ikke tenkte på det med skallet, Trine, bruk...At jeg ikke tenkte på det med skallet, Trine, bruker jo skall til andre ting som skal ha smak -som feks den marinerte osten.... Takk skal du ha, det skal prøves neste gang :)Makronellahttps://www.blogger.com/profile/01432340084469106907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post-788016422452107642011-03-02T17:43:44.394+01:002011-03-02T17:43:44.394+01:00Hei.
Min erfaring er at appelsin gir lite smak i m...Hei.<br />Min erfaring er at appelsin gir lite smak i marinader. Tror du bør satse på skallet for å få mest mulig appelsinsmak, og da tror jeg oljen i marinaden bare er til hjelp siden det jo er de aromatiske oljene i skallet som har smak. Riv eller skrell tynt bare det gule appelsinskallet og ha det i marinaden neste gang. Blir sikkert bra :-)Trine RJnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post-82197592007170778922011-03-02T17:29:04.561+01:002011-03-02T17:29:04.561+01:00JA skal prøve dette igjen -med bare appelsiner ute...JA skal prøve dette igjen -med bare appelsiner uten olje .<br /><br />He he, ja jeg har knallfin utskriftsknapp - fikk hjelp av en grei blogger :)Makronellahttps://www.blogger.com/profile/01432340084469106907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6964047464578340177.post-66808259223011739172011-03-02T15:16:33.575+01:002011-03-02T15:16:33.575+01:00Åh, synd at det ble lite appelsinsmak. For det hør...Åh, synd at det ble lite appelsinsmak. For det hørtes jo bare såå godt ut. Kanskje man skulle prøvd uten olje ja. Men retten så jo uansett god ut da! Selv uten appelsinsmak.<br /><br />Og harrusett for en fin utskriftskanpp du har da gitt! ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.com